Food Festival Venhuizen🍟🌮

Zaterdag 22 en zondag 23 april 2023, wat een mooi evenement voor Venhuizen, omstreken en onze EHBO vereniging.

Zaterdag was het genieten in het zonnetje voor alle bezoekers en er werd volop geproefd bij alle verschillende Food trucks.


Jammergenoeg begon het rond 15:00 uur te regenen. Toch lieten veel bezoekers zich hier niet door uit het veld slaan en gingen lekker onder de, door de organisatie opgezette tenten, zitten smullen van al het lekkere eten.

Heerlijk met een drankje erbij of een overheerlijk kopje koffie door de specialist hierin. Want die stond ook op het festival. De band bracht er zaterdagavond de sfeer goed in. Het was echt een feestje.

Zondag waren er ook weer veel bezoekers, het zonnetje erbij, lekkere muziek, de sfeer was gezellig en iedereen was volop aan het genieten. Gelukkig begon het pas te regenen tegen half 5.

Bij ons in de EHBO post bleef het vrij rustig. Wij kwamen er met een vervelende valpartij en de nodige
pleisters vanaf dit weekend.

Onze complimenten voor de organisatie hoe ze alles, zelfs met dit “flexibele Nederlandse weer” toch weer wisten te regelen en verzorgen voor iedereen, tot een tractor na afloop om alle food trucks weer vlot te trekken.

Wij kijken terug op een mooi EHBO weekend en houden ons nog even bezig met de nazorg van onze spulletjes, je weet wel het ontmodderen en drogen na al die nattigheid. Het moet natuurlijk weer fris en
fruitig klaar staan voor ons volgende evenement. Namens de ehboers WFZO !