Bankzitters 🎶🎸

Zaterdag 22 april heeft EHBO WFZO gepost op een geweldig evenement in de Nieuwe Doelen. De hoofd act waren de Bankzitters, bekend van o.a. YouTube. Ze gaven een leuk optreden. De opkomst was groot, het was dan ook een volle bak. We hadden wat flauwgevallen en door de warmte bevangen jeugd. Zij konden na afkoelen en wat water drinken weer naar huis. Fijn dat wij er waren om ze weer op de been te helpen.

Food Festival Venhuizen🍟🌮

Zaterdag 22 en zondag 23 april 2023, wat een mooi evenement voor Venhuizen, omstreken en onze EHBO vereniging.

Zaterdag was het genieten in het zonnetje voor alle bezoekers en er werd volop geproefd bij alle verschillende Food trucks.


Jammergenoeg begon het rond 15:00 uur te regenen. Toch lieten veel bezoekers zich hier niet door uit het veld slaan en gingen lekker onder de, door de organisatie opgezette tenten, zitten smullen van al het lekkere eten.

Heerlijk met een drankje erbij of een overheerlijk kopje koffie door de specialist hierin. Want die stond ook op het festival. De band bracht er zaterdagavond de sfeer goed in. Het was echt een feestje.

Zondag waren er ook weer veel bezoekers, het zonnetje erbij, lekkere muziek, de sfeer was gezellig en iedereen was volop aan het genieten. Gelukkig begon het pas te regenen tegen half 5.

Bij ons in de EHBO post bleef het vrij rustig. Wij kwamen er met een vervelende valpartij en de nodige
pleisters vanaf dit weekend.

Onze complimenten voor de organisatie hoe ze alles, zelfs met dit “flexibele Nederlandse weer” toch weer wisten te regelen en verzorgen voor iedereen, tot een tractor na afloop om alle food trucks weer vlot te trekken.

Wij kijken terug op een mooi EHBO weekend en houden ons nog even bezig met de nazorg van onze spulletjes, je weet wel het ontmodderen en drogen na al die nattigheid. Het moet natuurlijk weer fris en
fruitig klaar staan voor ons volgende evenement. Namens de ehboers WFZO !


Kleintje Carnaval 🤹‍♂️

Afgelopen zaterdag 28 januari werd er in de Nieuwe Doelen voor het eerst weer ” kleintje carnaval ” gehouden. Ook wij waren weer van de party. De avond verliep soepel, en op een enkel klein incidentje na hoefden we niet veel te doen. Straks zijn we ook weer bij de optocht en het Canavalsfeest te vinden.

Hulpverlenersdag 🩹

Zondag 25 september heeft EHBO vereniging West-Friesland Zuidoost de EHBO vereniging St. Jan uit Hoorn ondersteund op de hulpverleners dag in Hoorn. Er waren diverse disciplines aanwezig zoals o.a. politie, brandweer, marine, redingsbrigade maar ook stichting hulphond en dierenambulance. Er werden diverse demonstraties gegeven en bij diverse stands konden de kinderen iets uit proberen. Jammer dat er toch een bui viel, deze duurde gelukkig niet lang. We verzorgden gelijk de EHBO op het evenement. Slecht drie keer moesten we in actie komen voor een lichte verwonding. We willen onze buur vereniging St. Jan bedanken voor de goede zorgen en leuke samenwerking. Graag tot een volgende keer!

Kippenbillen strandparty 🐔

17 September was een drukke dag voor de EHBO met meerdere evenementen waaronder ook de 43e editie vn de kippenbillen strandparty. EHBO WFZO was aanwezig met 5 hulpverleners wat gelukkig een ruime overcapaciteit betekende. Een leuk feest waar iedereen kon genieten van een drankje en muziek van de DJ’s enaanwezige Live bands !